Festivalul „Fii star în țara ta!” din Vulcan s-a lăsat cu / Trofee,...

Festivalul „Fii star în țara ta!” din Vulcan s-a lăsat cu / Trofee, cupe, diplome și aprecieri

DISTRIBUIȚI

Concurenții care au evoluat în a doua zi a Festivalului-concurs „Fii star în țara ta!” au avut parte de un public mult mai numeros, decât aceia care au urcat sâmbătă pe scena Clubului IMAX din Vulcan, locul de desfășurare a acestui eveniment anual, ajuns la a șasea ediție.

Explicația este simplă.
Duminică, au fost în sală atât concurenții care au evoluat înainte cu o zi, împreună cu susținătorii lor, desigur, dar și rudele, prietenii și suporterii acelora programați să concureze în ziua de Florii. Am văzut, pe hol, o fată care, cu telefonul la ureche, își repeta cântecul pe care și-l pregătise pentru concurs. Câțiva băieți se încălzeau în pas de dans popular, iar, mai încolo, alții făceau același lucru, dar la unul de dans modern. Emoția era prezentă la tot pasul. Și asta nu numai la concurenți, ci și la cei apropiați lor.

Tensiunea maximă
s-a înregistrat după ce juriul s-a retras, ca să delibereze. Efectiv, toată lumea de acolo părea că nu-și mai găsește locul, dar, la anunțul că imediat începe festivitatea de premiere, toți cei de afară au dat buluc în sală. Ca la „Oscar”, prezentatorul le dădea citire numelor celor la care merge cutare sau cutare premiu, iar Cătălin și Antonela Țugulea înmânau diplomele, cupele la diferitele secțiuni și, desigur, trofeele concursului. Acestea din urmă au mers – mă repet, fiindcă mi-a plăcut cum zicea prezentatorul – la Vlad Mihai Lința, Jessica Lăzărescu, Maria Platzner, Beatrice Simioana, la Grupul de Dans Modern „XGeneration” , la Trupa de Dans Modern AS Petrila și la Duetul „Sweet Stars”. O precizare: nu a existat concurent care, deși nenominalizat pe unul dintre primele trei locuri ale categoriei de concurs la care a participat, să nu fi primit diplomă.

Ceva nou la actuala ediție.
Diplome și cupe le-au fost înmânate și celor care, de-a lungul acestor șase ani, s-au implicat în buna organizare și desfășurare a Festivalului „Fii star în țara ta!”. Mi-a plăcut ceea ce, ulterior, mi-a scris prietenul Gheorghiță Rad. El a fost prezent în sală, de la cap la coadă, în cele două zile ale festivalului și tocmai de aceea îmi permit să-i reproduc zicerea: „Copiii sunt minunați. Am văzut, la ediția acesta a concursului, cum cei mici și-au luat festivalul în propriile mâini, iar cei mari aproape că au fost depășiți de situație!”. Lucru care nu-i departe de adevăr, să știți!

La urmă de tot,
aș vrea să consemnez efortul excepțional de benefic depus de către personalul de la Club IMAX, coordonat de către domnișoara Diana Rosmenteniuc, pentru buna desfășurare a evenimentului găzduit în sala mare a clădirii. Sală care, fără implicarea, sub toate aspectele, a domnului ing. Sorin Rosmenteniuc, nu ar fi arătat deloc așa cum se prezintă de câțiva ani încoace. În treacăt și cu totul întâmplător mi-a fost dat să aud numai cuvinte de uimire și de sinceră apreciere de la cei care, făcând înconjurul clădirii, au ajuns la barul și la sala de petreceri din spate. Câțiva inși lați în spate, precis că nu erau din Vulcan, s-au mirat că, tot la clubul acesta, funcționează și o sală de fitness. Păcat că, nefiind deschisă în acea zi de duminică, nu au putut să vadă și ce aparate de aparate sunt în ea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii