Tiberiu Iacob-Ridzi și-a depus candidatura pentru un nou mandat

Tiberiu Iacob-Ridzi și-a depus candidatura pentru un nou mandat

Timp de citire: 2 minute

Joi, 25 aprilie, Tiberiu Iacob-Ridzi și echipa de consilieri cu care PSD Petroșani iese în față la alegerile locale și-au depus oficial candidatura pentru un nou mandat. Zeci de susținători au fost prezenți la moment, iar de acum, cursa electorală este oficial deschisă.

Tiberiu Iacob-Ridzi și echipa sa de consilieri locali cu care pornește în cursa electorală pentru nou mandat au depus astăzi bibliorafturile cu semnături de susținere la Biroul electoral de circumscripție din municipiu. Primarul Iacob-Ridzi spune că vrea să continue dezvoltarea Petroșaniului, iar pentru a face asta, are alături oameni profesioniști și din toate domeniile de activitate.

„Astăzi am depus candidatura pentru un nou mandat de primar și echipa de consilieri PSD. Așa cum vedeți, în spatele meu sunt consilierii care se vor regăsi pe liste, și zeci de susținători care au ales să ne fie alături și să ne susțină în aceste demers. Am depus toate documentele și listele de semnături. Ne dorim un nou mandat la primărie în data de 9 iunie. Mulțumesc tuturor petroșenenilor care mi-au acordat încrederea de până acum! Îi rog să ne susțină în continuare, pentru că am depus această candidatură, în primul rând, cu gândul la ei. Petroșaniul este orașul pe care eu îl iubesc. Consider că avem experiența necesară. Știm ce trebuie făcut pentru Petroșani. Putem și vrem să ducem la bun sfârșit proiectele începute și să generăm alte proiecte noi. Petroșaniul este orașul de care sunt legat sufletește și trupește, vreau să continuăm dezvoltarea pentru a crea cele mai bune condiții de trai în acest oraș”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Echipa de consilieri cu care Ridzi întră în cursă este în mare parte formată din consilierii locali actuali ai Petroșaniului.

„Echipa PSD pe care eu am format-o este o echipă de profesioniști, o echipă cu oameni cu experiență, oameni care au confirmat în profesiile dumnealor, oameni care vin cu un aport important la tot ceea ce însemnă gestionarea municipiului Petroșani și de acum încolo. Vreau să vă spun că și până acum echipa de consilieri pe care am avut-o a fost una foarte competentă și aplicată. Le mulțumesc tuturor pentru asta, iar noua echipă PSD  pe care am prezentat-o astăzi este una ca cuprinde profesioniști din toate domeniile socio-economice. Într-un cuvânt, avem cea mai bună echipă de consilieri”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Tiberiu Iacob-Ridzi, candidatul PSD pentru primăria Petroșani, intră în cursa electorală din 9 iunie pentru cel de al cincilea mandat la Primăria Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii