La lotul naţional / 11 sportivi de la Comexim R Lupeni

La lotul naţional / 11 sportivi de la Comexim R Lupeni

DISTRIBUIȚI
Soccer ball on grass

Sportivii de la secţia de fotbal tenis Comexim „R” Lupeni au participat la ultima etapă de campionat naţional la juniori II, juniori I şi senioare şi au avut din nou evoluţii bune.

De altfel, evoluţiile sportivilor pregătiţi de Dima Druncea nu au trecut neobservate, aceştia fiind selecţionaţi la lotul naţional al României care se pregăteşte pentru participarea la campionatul european.

„Aveam înainte de această etapă titlurile pe echipe la senioare şi juniori II plus titlurile pe probe, simplu, dublu, triplu la senioare, dublu şi triplu la juniori II. La juniori I am obţinut doar locul doi pe echipe, dar e de înţeles pentru că am evoluat cu juniorii II. Mulţumitor este faptul că pentru campionatul european din luna noiembrie elevii mei au fost selecţionaţi în echipele României la trei categorii: senioare, seniori şi juniori. Nu mai puţin de 11 sportivi de la Comexim R Lupeni, respectiv Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Letiţia Bivolaru şi Mariana Lică la senioare, Daniel Popovici, Darius Pufu , David Lică şi Răzvan Vornicu, la juniori şi tineret, plus trei seniori: Lucian Purice, Marius Stoenică  şi Adrian Gherghel”, a declarat antrenorul de la Comexim R Lupeni, Dima Druncea.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii