La Termocentrala Paroşeni / Sindicatul Liber a fost singurul sponsor al lui...

La Termocentrala Paroşeni / Sindicatul Liber a fost singurul sponsor al lui Moş Crăciun

Timp de citire: un minut

Deşi nu mai este cel plin de bani ca altădată, Sindicatul Liber de la SE Paroşeni nu a renunţat la tradiţia înmânării cadourilor de Crăciun.

Câteva sute de

pachete cu dulciuri şi sucuri au fost pregătite, înaintea sărbătorii de Crăciun, pentru copiii salariaţilor termocentralei. Dar nu doar aceştia s-au bucurat de daruri de la Moş Crăciun. Un grup de sindicalişti de la uzină, avându-l în frunte pe preşedintele Mihai Lorincz, s-a deplasat la casa de copii defavorizaţi din Vulcan, făcându-i fericiţi şi pe micuţii de acolo.

Sala cantinei

din incinta uzinei a răsunat de colinde pe tot parcursul dimineţii zilei de 23 decembrie. Au fost primiţi cu colinda copiii de la Doruleţ şi grupuri de elevi de la mai toate şcolile gimnaziale vulcănene. Nu au lipsit, ca în fiecare an, piţărăii din Sohodolul Paroşenilor. Pentru aceştia din urmă gazda a trebuit să se caute bine la chimir. De menţionat că doar Sindicatul Liber de la SE Paroşeni s-a îngrijit de finanţarea acţiunii de Crăciun, asta pentru că a lipsit aportul financiar legal de care ar fi putut benefica sindicatul din partea administraţiei.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii