Drumul spre Lunca Cernii / În vizorul DNA

Drumul spre Lunca Cernii / În vizorul DNA

Timp de citire: un minut
Proiectul finanţat din fonduri europene, referitor la modernizarea drumului judeţean care face legătura între localităţile Topliţa şi Lunca Cernii, din Ţinutul Pădurenilor, este în vizorul anchetatorilor DNA.
Astfel, conform declaraţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, patru funcţionari ai instituţiei au fost chemaţi la sediul DNA Alba Iulia să dea explicaţii în legătură cu acest proiect. „Este o neconcordanţă între ceea ce şi-au asumat membrii comisiei la recepţie şi unele obiecţiuni, observaţii, pe care le-a făcut Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, ulterior. Nu ştiu să se fi început urmărirea penală. Este normal şi firesc să ne supunem tuturor rigorilor legale”, a declarat preşedintele CJ.
David mai spune că nu ar fi vorba de probleme grave legate de investiţie: „În ceea ce ne priveşte pe noi (Consiliul Judeţean Huneodara – n.r.), strict, investiţia a fost făcută corect. Se circulă pe drumul spre Lunca Cernii, este foarte util. Ba, mai mult, judeţul Caraş Severin doreşte să continue acest drum judeţean, tot pe fonduri europene, până la drumul naţional”.
După cum se ştie, acest drum judeţean, modernizat cu 105,34 milioane lei, din care 76,7 milioane lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene, a fost inaugurat în noiembrie 2013. El are o lungime de peste 30 de kilometri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii