Se apropie comemorarea lui Arsenie Boca / Drumul spre Prislop va rămâne...

Se apropie comemorarea lui Arsenie Boca / Drumul spre Prislop va rămâne deschis

Timp de citire: un minut

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, a dat asigurări că nu există lucrări la drumul către Mănăstirea Prislop care să împiedice accesul pelerinilor şi turiştilor.

„Nu sunt lucrări care să împiedice accesul pelerinilor sau turiştilor spre Prislop. Ne vom pregăti, ca de fiecare dată, cu temeinicie, împreună cu Instituţia Prefectului, instituţiile deconcentrate, astfel încât să asigurăm un trafic relaxat. Problema va fi cum vom privi anul viitor. Atunci vor începe lucrări de anvergură în privinţa modernizării carosabilului, iar propunerea pe care o s-o fac în cadrul serviciului nostru de specialitate ca împreună cu constructorul să se lucreze după închiderea programului de la mănăstire. Deci, să se lucreze seara, noaptea, pentru că nu voi fi de acord sub nicio formă să solicităm închiderea drumului respectiv.”, a declarat Adrian David.

În privinţa comercianţilor din zona Mănăstirii Prislop, David spune că, din păcate, mai este nevoie de timp până la rezolvarea tuturor problemelor. „Noi sperăm să rezolvăm această problemă (comerţul fără autorizaţii – n.r.) într-un termen rezonabil, pentru că pentru mine e o ruşine ca de fiecare dată când merg pe-acolo să mă gândesc că oamenii care vin din toate colţurile ţării, primul impact pe care-l au cu judeţul Hunedoara este acel talcioc care n-are nicio legătură cu credinţa şi cu ceea ce îşi doresc oamenii să vadă şi să audă acolo”, a spus Adrian David.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii