Pe drumul spre Pasul Vâlcan / Lucrarea de canalizare a trecut de cimitir

Pe drumul spre Pasul Vâlcan / Lucrarea de canalizare a trecut de cimitir

Timp de citire: un minut
Executarea rigolei la drumul care duce la Pasul Vâlcan avansează surprinzător de repede. Am mai zis asta, pare-mi-se, dar intenţionat mă repet. Fiindcă merită să lauzi ceva, o lucrare, cum e în cazul de faţă, care merge aţă.
Muncitorii de la Drupo,
societatea căreia Primăria Vulcan i-a încredinţat, prin licitaţie, lucrarea, au ajuns până mai sus de cimitirul din Morişoara. Ieri erau la intersecţia DJ 666 cu drumeagul care şerpuieşte spre Cabana Căprişoara. Pe stânga, cum urci, rigola este ţuţ. Pe porţiunea care trece pe lângă locurile de veci trei băieţi tasau pământul. Mai sus era în curs de betonare porţiunea care se întinde până la celebrul indicator cu până acum inexistentul şi fantezistul Castel din Carpaţi.
Cu totul
şi cu totul întâmplător, pe bune, am dat aici peste primarul Gheorghe Ile. Era împreună cu cineva mare de la Drupo. Pe grabă amândoi. De la acesta din urmă de abia am reuşit să-i smulg amănuntul referitor la cât din lungimea rigolei s-a executat până în momentul de faţă. Ceva mai mult de nouă sute de metri. Ile a fost mai cooperant. Mi-a zis că, în acest an, confecţionarea rigolei se va încheia la primul „S” al serpentinei, urmând ca ea să fie reluată la primăvară. Şi, tot la întrebarea-mi, m-a asigurat că, mai jos, morţii alertaţi din cauza dispariţiei unor porţiuni din zidul cimitirului îşi vor regăsi liniştea veşnică. Componentele de beton ale acestuia vor fi puse la loc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii