Voluntarii de la „Crucea Roşie” s-au gândit din nou la cei săraci

Voluntarii de la „Crucea Roşie” s-au gândit din nou la cei săraci

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecută, vineri, 11 decembrie, mai exact, pe scena Cinematografului „Luceafărul” din Vulcan a avut loc tradiţionalul spectacol de binefacere, organizat, în fiecare an, în preajma sărbătorii de Crăciun, de către subfiliala de Cruce Roşie vulcăneană.
El a 
demarat în urmă cu câţiva ani buni la iniţiativa lui Daniel Halastauan, pe atunci preşedinte, iar acum vicepreşedinte al subfilialei, cea care o conduce în momentul de faţă fiind doamna doctor Maria Berghean.
Timp de câteva ore, pe scenă s-au perindat liceeni de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” şi elevi de la şcolile gimnaziale din localitate, care au recitat, au cântat şi au dansat. Spectacolul a beneficiat şi de prezenţa unor cunoscuţi interpreţi de muzică folk din Lupeni, Vulcan şi Petroşani.
În sala plină,
pe locurile din primul rând au stat primarul Gheorghe Ile, viceprimarul Cristian Merişanu, consilieri locali şi cadre didactice. Printre invitaţii speciali ai lui Daniel Halastauan s-a numărat şi Toma Coconea, cunoscut de la competiţiile internaţionale de anduranţă la care a participat.  Suma de 4.000 de lei, rezultată în urma vânzării biletelor, va fi folosită pentru cumpărarea de alimente care vor fi împărţite, de Crăciun, familiilor nevoiaşe din Vulcan aflate în evidenta voluntarilor de la Crucea Roşie.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii