Valea Jiului renaște prin tinerii care investesc acasă

Valea Jiului renaște prin tinerii care investesc acasă

Timp de citire: 2 minute

Prin tinerii rămași acasă, Valea Jiului poate renaște. Este o certitudine întărită astăzi de Sergiu Jujan, un tânăr curajos care a investit într-o afacere cât se poate de dulce.

Pane Nobile este povestea unei familii care, pe perioada pandemiei, a pus bazele unei afaceri. A pornit timid, dar cu un suflu nou în industria panificației și a cofetăriei. Sergiu este de loc din Valea Jiului și se numără printre puțini tineri care au rămas acasă, deși putea să ia liniștit drumul străinătăți sau al marilor orașe.

“Este un potențial imens în Valea Jiului, trebuie să profităm de acest lucru. Mulțumim tuturor oamenilor care ne-au ajutat să ajungem unde suntem acum. Îndemn toți tinerii să se ambiționeze și să facă ceva pentru ei și pentru această zonă, pentru că potențialul există. Eu n-am avut niciun motiv să plec de aici, am familia, prietenii, plus că sunt legat sufletește de toate aceste locuri”, a spus Sergiu Jujan, antreprenorul de la Pane Nobile.

Sergiu, alături de familie, a ales să se afirme în domeniul panificației și cofetăriei. Povestea a început în perioada pandemică, atunci când, stând mai mult acasă, au început să încerce rețete. Au dezvoltat pentru asta o pasiune, iar feedback-ul – venit la început din partea celor apropiați – i-a determinat să facă din asta un business și chiar să se perfecționeze. Cu trecerea timpului și prin acumularea experienței, mica afacere s-a dezvoltat, astăzi ajungând să îndulcească multe evenimente importante din viața oamenilor.

“Avem o diversitate mare de produse, am făcut foarte multe cursuri, folosim produse naturale dintre cele mai bune. Așteptăm confirmarea din partea celor care ne vor trece pragul, dar în experiența noastră de câțiva ani am avut doar feedback pozitiv. Punem accentul foarte mult pe rețete, am investit foarte mult în ele, am mers la școli pentru a ne perfecționa, iar astăzi culegem rezultatul muncii noastre”, a adăugat Sergiu.

Povestea Pane Nobile este de de acum în centrul municipiului Petroșani, tocmai pentru a fi cunoscută de cât mai multă lume și pentru a îndulci fiecare zi a celor care aleg să treacă pragul acestei afaceri. Sergiu Jujan este încă o dovadă că și în Valea Jiului se poate, dacă îţi dorești cu adevărat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii