Senatorul social-democrat Cristian Resmeriță numit de conducerea județeană președinte interimar al organizației...

Senatorul social-democrat Cristian Resmeriță numit de conducerea județeană președinte interimar al organizației PSD Vulcan

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat Hunedoara a decis ca senatorul Cristian Resmeriță să preia conducerea Organizației PSD Vulcan, senatorul, care este totodată și președintele Organizației PSD Lupeni, fiind numit președinte interimar la această organizație.

 

„În urmă cu câteva zile, președintele PSD Hunedoara, domnul Nistor Laurențiu și colegii din Biroul Permanent Județean mi-au făcut propunerea de a asigura un interimat la conducerea Organizației PSD Vulcan. În această perioadă cât voi asigura această poziție de conducere voi face în așa fel încât PSD Vulcan să funcționeze ca o familie. Deja am discutat cu doamna Malvine Socaci, viceprimarul municipiului Vulcan, dar și cu domnul Pompiliu Barbu, cel care a asigurat funcționarea organizației în această perioadă și am decis pașii următori”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

De partea cealaltă, cei doi oficiali pesediști vulcăneni menționați de senator, își pun toată încrederea în cel desemnat să conducă interimar organizația.

„Prezența domnului senator Resmeriță alături de noi este una normală și de bun augur, el a fost mereu alături de noi, comportându-se ca un membru PSD Vulcan. Faptul că a fost desemnat de conducerea județeană a PSD Hunedoara să coordoneze activitatea noastră este benefică, Cristian Resmeriță având experiența necesară cumulată în atâtea alegeri câștigate”, a declarat Pompiliu Barbu.

„Domnul senator Cristian Resmeriță a fost mereu alături de noi și de populația din Valea Jiului, prezența dânsului la conducerea organizației noastre nu poate decât să ne bucure!”, a declarat viceprimarul Vulcanului, doamna Malvine Socaci.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii