Senatorul Cristian Resmeriță taxează dur atitudinea guvernului de a nu crește pensiile...

Senatorul Cristian Resmeriță taxează dur atitudinea guvernului de a nu crește pensiile în acest an!

Timp de citire: un minut

După anunțul făcut de guvernanți privind „înghețarea” pensiilor în acest an, până în ianuarie 2022, senatorul social-democrat lupenean, Cristian Resmeriță a ieșit marți, 9 februarie, în spațiul public cu o declarație dură transmisă celor care au luat decizia. Este primul parlamentar PSD hunedorean care critică decizia guvernului de coaliție condus de primul-ministru liberal Florin Cîțu.

„Președintele PNL, domnul Ludovic Orban, a anunțat că pensiile a peste 5 milioane de români nu vor crește absolut deloc în acest an. Încă de la începutul anului, populația României este nevoită să suporte niște decizii ale Guvernului PNL de neînțeles.

Dacă ne gândim că suntem deja la jumătatea lunii februarie și nu avem buget, ne putem face o imagine a incompetenței Guvernului PNL.

Faptul că domnul Ludovic Orban, președintele PNL, iese și anunță că pensionarii acestei țări nu vor beneficia de nicio mărire de pensie în acest an, reprezintă o încălcare gravă a legii, dar dă dovadă și de un tupeu maxim demn de febra galbenă”, este mesajul transmis marți de senatorul Cristian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii