Săracilor de la etajul al zecelea / Moş Nicolae li s-a arătat...

Săracilor de la etajul al zecelea / Moş Nicolae li s-a arătat în persoana consilierului local vulcănean Vasile Holban

Timp de citire: un minut
Situaţia sărăcăcioasă în care se află familia lui Firă Cismă de la etajul al X-lea al blocului 5 din Dalas-ul Vulcanului, descrisă în reportajul apărut de curând în ZVJ, a avut deja ecou.
Primul care a reacţionat
a fost consilierul local (încă) PPDD Vasile Holban. Chiar în ajunul Sfântului Nicolae, el a încărcat în jipanul lui o uşă pe care o avea la garaj şi a adus-o până la blocul cu pricina, unde i-a făcut-o plocon lui Firă Cismă. Pe lângă uşa, căreia Vasile Holban a promis că-i va procura şi broasca absolut necesară, doamna Victoriţa, soţia lui, a mai înghesuit în autoturismul de teren haine şi alimente.
Vigilent, binefăcătorul
nu a uitat să-l atenţioneze pe cel pe care l-a făcut fericit că va veni personal, ca să vadă dacă uşa a fost montată la locul ei. E ceva firesc, până la urmă, treaba asta cu atenţionarea. Atunci când le-au fost oferite chiriaşilor, toate apartamentele de la nivelul superior al turnurilor din Dallas au fost puse la punct, începând de la uşă, bucătărie şi până la baie, cu tot ce-i necesar într-o locuinţă. Numai că, după aceea, mulţi dintre cei care s-au mutat în ele au demontat tot ce s-a putut şi au vândut.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii