Deloc impresionat de explicaţiile primarului Ile, consilierul local vulcănean Daniel Duna vrea...

Deloc impresionat de explicaţiile primarului Ile, consilierul local vulcănean Daniel Duna vrea o comisie medicală care să cerceteze “Dallas”-ul

Timp de citire: un minut
După cum mi-am dat seama, consilierul pesedist nu a fost prea convins de explicaţiile pe care primarul Gheorghe Ile i le-a dat în privinţa prezenţei bolii mâinilor murdare în cartierul “Dallas”.
Deşi Ile a argumentat asta
prin aceea că noul sistem de canalizare, cu o mică excepţie, funcţionează ireproşabil în acest cartier – aşa că de unde hepatită? -, Daniel Gheorghe Duna a rămas pe poziţie. El a solicitat înfiinţarea unei comisii a consiliului local care să facă verificări proprii. “Din comisie trebuie neapărat să facă parte, a accentuat Duna, pe lângă consilierii pe care-i vom alege, un medic epidemiolog, cineva de la Direcţia de Sănătate Publică”. În plus, a adăugat consilierul local, este necesar ca investigaţiile comisiei să aibă loc înainte de 15 septembrie, dată la care va începe şcoala. “Asta, a motivat el, pentru a vedea care-i, în mod concret, situaţia şi ce măsuri speciale trebuie luate”.
Gheorghe OLTEANU

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii