Primarul Gheorghe Ile infirmă zvonurile: Revelionul Pensionarilor se ţine!

Primarul Gheorghe Ile infirmă zvonurile: Revelionul Pensionarilor se ţine!

Timp de citire: un minut

În 10 decembrie, adică ieri, ar fi trebuit să înceapă înscrierile pensionarilor vulcăneni doritori să petreacă Revelionul 2015-2016 cu bani puţini. Cu numai 60 de lei, fiindcă restul, conform obiceiului locului, împământenit de ani de zile, îi dă Primăria Vulcan.

Numai că,

s-au plâns câteva cunoştinţe vârstnice ale mele întâlnite joi pe Bulevardul Mihai Vitezul, la Clubul Pensionarilor, loc în care trebuia să aibă loc înscrierea, au găsit un afiş. Pe care scria că nu se mai ţine revelionul, pentru că sala de la „Dincă” nu are autorizaţie ISU. Fireşte, câţiva au început să tune împotriva lui Ile, de parcă el ar fi trebuit să se ocupe de treaba asta.

În condiţiile astea,

fireşte că nu am mai stat pe gânduri şi l-am sunat chiar pe primar. Singurul capabil să-mi dea lămuririle necesare. Spre surprinderea mea, Gheorghe Ile a zis că nu ştia ce-i cu afişul acela. „Nu mă întreba pe mine, mi-a zis el, eu ştiu că se revelionul se ţine”. „Unde, mă rog?”, l-am întrebat. „La Dincă, unde altundeva!?”, a venit răspunsul primarului. Este posibil, aşadar, să fi existat probleme, dar care, iată, au fost rezolvate operativ.

Tot de la Ile

am aflat că înscrierile încep luni, 14 decembrie a.c. Întâietate vor avea pensionarii care, până acum, nu au făcut niciodată revelionul pe banii primăriei. Apoi, a rămas în picioare criteriul care-i avantajează pe cei care şi-au plătit dările locale în primele trei luni ale acestui an. Şi vârsta: solicitanţii trebuie să aibă de la 60 de ani în sus.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii