Nu a dat roşul pe galben: primarul Buhăescu infirmă zvonurile cum că...

Nu a dat roşul pe galben: primarul Buhăescu infirmă zvonurile cum că ar fi trecut la PNL

Timp de citire: un minut

De ceva vreme, în Uricani

umblă zvonuri că Dănuţ Buhăescu şi Corneliu Braia au lăsat social-democraţia şi s-au dus la liberali. Nici primarul nu-şi prea dă bine seama cine ar fi persoana care le colportează, dar o bănuială tot are el. Pare-se că le scoate din caşcheta de fost miliţian taman vechea lui cunoştinţă Zaharia. Dar cu ce scop? Ei, asta-i chestia, pentru că Buhăescu nu a prins încă şpilul.

„E minciună, propagandă de doi bani,

mi-a spus chiar ieri Dănuţ Buhăescu vizavi de acest caz. Nu-i nimic adevărat în toate astea. Nici eu şi nici vicele nu am plecat din PSD. Nici nu avem de gând să facem asta. La Uricani organizaţia PSD este una puternică, iar noi doi facem o echipă bună. Credeţi-mă, nici în glumă n-aş zice că m-aş duce la PNL Noi am fost, suntem şi vom fi în Partidul Social Democrat!”.

Dănuţ Buhăescu a vrut

neapărat să consemnez că, pentru el, nu s-a inventat încă un preţ al trădării. „Chiar dacă, momentan, PSD trece prin momente delicate, a spus el în încheiere, nu trebuie uitat că, de la Revoluţie încoace, guvernele PSD au luat cele mai bune măsuri pentru oameni şi pentru mediul de afaceri. Or, cum aş putea eu, şi noi voi face în ruptul capului, şi Braia să trădăm un partid care are în prim plan oamenii şi nevoile lor zilnice?”.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii