Premiantul săptămânii: Bogdan Tănasă

Premiantul săptămânii: Bogdan Tănasă

Timp de citire: un minut

Următorul protagonist al campaniei „Premianţii fără premii” este din Iaşi: Bogdan Tănasă. „Este omul care a ales să ofere bucurie, siguranţă, zâmbete şi demnitate celor necăjiţi. A reuşit până acum să construiască şase case pentru copiii nevoiaşi. Identifică cazuri dramatice, îşi mobilizează prietenii şi le reconstruieşte casele pentru ca acestea să redevină cămine pentru sufletele de acolo”, spun organizatorii evenimentului.

A reuşit să să redea demnitatea unui număr de 24 de copii pe care nu-i cunoştea. A aflat despre condiţiile improprii în care locuiau şi a ales să-i ajute. „Cine este Casa Share?! O părticică din sufletul fiecărui OM! Cum s-a născut Casa Share? Din instinct, din dorinţa mea la care nutream tot timpul, de a-mi ajuta semenii. Asta am învăţat de mic. Iar, practic, totul a pornit de la o sobă! Am văzut în presa locală un articol despre 6 copii abandonaţi de mama lor. Evoluţia proiectului?! Rapidă şi eficientă, am făcut 5 case, schimbând viitorul la 24 de copii. Suportul financiar a venit în majoritate de la prietenii personali, dar şi de la mulţi inimoşi prin intermediul paginii Casa Share de pe Facebook pe care nu-i cunosc. Critici?! Da, multe! De ce? Pentru-că am reuşit să unesc oameni şi să fac ceva pozitiv! La noi în societate, dezbinarea este de actualitate acum! Aprecieri? Foarte multe.”, a declarat Bogdan Tănasă.

„Pentru exemplul oferit, pentru întreaga strădanie a unui asemenea om, vă propunem să ne întâlnim cu el şi să-i spunem că-i mulţumim pentru ceea ce ne oferă, un model de suflet. Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, la ora 11.00, domnul Bogdan Tănasă vine să-l cunoaştem. Aveţi ocazia să îl priviţi în ochi, să-i spuneţi o vorbă caldă şi să fiţi parte dintre cei care îi vor mulţumi oficial printr-o diplomă şi un buchet de flori venind în faţa statuii lui Decebal din centrul Devei”, mai spun organizatorii evenimentului.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii