Peste mai bine de-o lună, povestea continuă, chiar dacă on-line: Simpozionul internațional...

Peste mai bine de-o lună, povestea continuă, chiar dacă on-line: Simpozionul internațional „UNIVERSITARIA SIMPRO” își deschide porțile celor aproape 200 de participanți

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Simpozionul internațional „UNIVERSITARIA SIMPRO” 2021, organizat de Universitatea din Petroșani în parteneriat cu INCD-INSEMEX Petroșani ajunge anul acesta la ediția a IX-a. Dacă anul trecut din cauza pandemiei organizatorii nu au riscat și au anulat evenimentul, anul acesta soluția găsită este ca simpozionul să se desfășoare on-line, în perioada 27-28 mai.

 

„Anul trecut din cauza stării de urgență și a faptului că nu se știa prea bine ce se va întâmpla în continuare cu acest nou coronavirus, cu numărul de cazuri tot mai crescute și a tot ce a urmat, a trebuit să anulăm acest prestigios simpozion internațional. Anul acesta vrem să organizăm SIMPRO on-line pentru că e cel mai sigur mod, în condițiile în care vedeți și dumneavoastră ce se întâmplă cu al treilea val și cu evoluția situației epidemiologice. Din datele și informațiile pe care le dețin la această oră, există un număr de 170 de participanți, care deja au trimis rezumatele lucrărilor cu care participă la simpozion, iar noi va trebui să le dăm recenzor. În acest moment, lucrările primite și participanții sunt și din țară, dar foarte mulți și din străinătate. Eu sper că până la data începerii simpozionului toate lucrurile să fie puse la punct, astfel încât, chiar dacă se va desfășura on-line, simpozionul internațional organizat cu partenerii noștri de la INSEMEX să fie unul reușit, așa cum au fost toate celelalte opt ediții de până acum”, ne-a declarat miercuri 14 aprilie, rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin Mihai.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii