Pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan / Se lucrează chiar dacă pe...

Pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan / Se lucrează chiar dacă pe jos mai este zăpadă

Timp de citire: un minut
Vremea nu-i prea lasă pe constructorii de pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan să lucreze aşa cum ar vrea ei. E bine c-au fost montate bordurile şi că a fost delimitat, de pista pentru biciclişti, spaţiul de trotuar care urmează să fie acoperit cu pavele.
Acum, cu zăpada
căzută în ultimele zile, nu se mai pot face prea multe lucrări. Dar nici pe loc nu se stă. A început să fie săpat şanţul în care va fi introdusă toată căblăria care, acum, atârnă pe stâlpi. Îmi amintesc, fiindcă s-a discutat într-o şedinţă de consiliu local de acum trei-patru ani. Din 2016, se spunea atunci, nu va mai trebui să fie văzut vreun cablu aerian. Tot ce ţine de alimentarea cu energie electrică a becurilor de pe stâlpii de iluminat, ca să nu mai spun de cablurile de telefonie, internet şi ce-o mai fi trebuie ascuns sub pământ. Adică, toate cablurile să fie introduse în canale anume amenajate.
La aşa ceva se
lucra ieri şi se va continua şi în zilele următoare pe trotuarul sudic al străzii Nicolae Titulescu. Pe o lungime de 370 de metri, adică pe segmentul cuprins între strada Preparaţiei, de la piaţa agroalimentară, şi intersecţia cu Vasile Alecsandri. Strada, nu poetul, fireşte. Un canal similar a fost săpat şi pe tronsonul de drum, de la piaţă la complexul „Mercur”, acum gata. Dar, să ne amintim, aşa ceva există şi pe Bulevardul Mihai Viteazul. Dacă, totuşi, vremea se va îndrepta, iar buletinele meteo sunt optimiste în privinţa asta, s-ar putea ca, după pozarea tuburilor prin care vor trece cablurile şi astuparea gropii, muncitorii să se apuce şi de aplicat pavele pe trotuar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii