Pentru primarul Cristian Resmeriţă / Ziua în care nu a pus o...

Pentru primarul Cristian Resmeriţă / Ziua în care nu a pus o cărămidă la proiectul „New Lupeni” este o zi pierdută. Până acum nu a pierdut niciuna

Timp de citire: un minut
Abia instalat în fotoliul de primar, profesorul Cristian Resmeriţă aduce aproape în fiecare zi o ştire bună pentru comunitatea lupeneană, dovedind celor care l-au ales că nu s-au înşelat. În ediţia de astăzi a ZVJ, primarul Lupeniului va aduce chiar două veşti bune.
În pagina a III-a vă prezentăm două ştiri cu impact major asupra buzunarului lupenenilor şi asupra Lupeniului. Prima, cu efect imediat, se referă la preluarea de către Primăria municipiului Lupeni a costului integral a taxei de gunoi menajer pentru toţi locuitorii municipiului Lupeni pe perioada 01.03.2016-03.09.2016. Măsura, cu o puternică dimensiune social-democrată, a fost întâmpinată cu bucurie de majoritatea lupenenilor, indiferent de culoarea politică.
A doua ştire, cu aplicabilitate în viitorul apropiat, este o ştire nu de milioane de lei, ci de milioane de euro… Titlul pe care l-am dat materialului, credem explicit şi sugestiv, ne scuteşte de orice comentarii: „Primăria Lupeni + Apa Serv = 11.000.000 euro, 12,8 km de reţeau de canalizare şi 17,1 km de reţea de alimentare cu apă reabilitaţi complet”.
Şi adversarii politici şi cei cu otravă mereu în suflet au început să recunoască, cu fair-play, evidenţa: Şi pentru primarul Cristian Resmeriţă ziua în care nu a pus o cărămidă la Proiectul New Lupeni este o zi pierdută. Până acum nu a pierdut niciuna… (ZVJ)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii