Ieri, / În sala de şedinţă a Primăriei Lupeni, a fost învestit...

Ieri, / În sala de şedinţă a Primăriei Lupeni, a fost învestit în funcţie noul primar ales, profesorul Cristian Resmeriţă

Timp de citire: un minut
Cristian Resmeriţă este considerat de analiştii pertinenţi ca un performer al alegerilor din Valea Jiului, întrucât a luptat singur împotriva tuturor, toate forţele politice din Lupeni coalizându-se împotriva sa. Însă, călit în luptele politice pentru Parlamentul României, al cărui deputat a fost două legislaturi, susţinut de cea mai puternică organizaţie PSD din judeţul Hunedoara – organizaţia Lupeni, Cristian Resmeriţă a câştigat bătăliile, căci, pentru a ajunge la Primăria Lupeni el a avut de dat mai multe bătălii, nu una singură. Stilul său popu­lar, răbdarea de a asculta pe fiecare, implicarea în problemele reale ale urbei, înţelegerea fenome­nului administraţiei locale sunt doar câteva dintre atributele primarului Cristian Resmeriţă.
De ieri Lupeniul are nu doar primar, ci şi viceprimar, în persoana lui Iacob Mesaroş (PSD). Din 19 consilieri acesta a fost votat de 13, doar 6 „aplicând” pentru celălalt candidat, liberalul Cristian Roşu.
Dat fiind faptul că eşarfa de întâistătător al Lupeniului a fost transferată de la tată, Cornel Resmeriţă, la fiu, Cristian Resmeriţă, ceremonia de ieri a avut şi un grad ridicat de emotivitate.
Îi urăm noului primar al Lupeniului să devină ceea ce chiar predecesorul său, Cornel Resmeriţă, a fost cândva: campionul administraţiei locale! Şi, dacă se poate, chiar mai mult decât atât.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii