Pasul Vâlcan / Oamenii acuză lipsa de reacție a autorității publice locale

Pasul Vâlcan / Oamenii acuză lipsa de reacție a autorității publice locale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Lucrările de amplasare, în zona care ține de Valea Jiului, a conductelor a viitoarei magistrale de transport al gazului BRUA sunt la grafic. Cel puțin asta susțin lucrătorii constănțeni de la Petroconstruct prezenți, în aceste zile, în Paroșeni.

 

Pe oameni

i-am găsit, miercuri dimineață, la poalele dealului Ploștina, cel pe care se află osuarul ostașilor căzuți în Primul Război Mondial. Ei sunt membrii uneia dintre cele șapte echipe care, începând de la Merișor, Dealu Babii și până-n Pasul Vâlcan, se ocupă de montarea conductelor.

 

Este o operațiune

care, în unele locuri, se desfășoară cu dificultate, a mărturisit cel cu care am discutat. „La noi, în Constanța, mergi pe drept, așa că treaba se face mai repede, mi-a zis el. Aici, la dumneavoastră, din cauza terenului accidentat, e mai greu. Dar îi dăm înainte!”. Îngrijorător este, însă, că, așa cum se petrece în Pasul Vâlcan, lucrările au pricinuit stricăciuni drumului care se întinde de mai sus de cabană până în vârful muntelui. Din cauza autovehiculelor grele care circulă pe el, stratul de asfalt se sfărâmă și, în tot mai multe locuri, apar găuri. Lucru care îi cam enervează pe cei care fac des traseul acesta. În plus, oamenii se miră că nu există nicio reacție din partea autorităților publice locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii