Miercuri, 28 februarie, şedinţa ordinară a Consiliului local Deva

Miercuri, 28 februarie, şedinţa ordinară a Consiliului local Deva

Timp de citire: un minut

Miercuri, Consiliul Local Deva se va afla, de la ora 14.00 în ședință locală. Primul punct între proiectele de pe ordinea de zi se află constituirea Unităţii locale de sprijinirea acţiunilor de luptă împotriva bolilor transmisibile ale animalelor şi a zoonozelor la nivelul municipiului Deva, proiect propus de primarul devean.

Pe ordinea de zi se află o serie de proiecte de hotărâre ce privesc  închirierea, repartizarea locuințelor sociale, sau stabilirea unor prețuri de vânzare pentru locuințele ANL.

Primarul Nicolae- Florin Oancea este interesat și de achiziția serviciilor juridice de asistenţă şi reprezentare juridică.

Se va modifica și HCL  privind stabilirea alocaţiei zilnice de hrană şi a costului mediu lunar de întreţinere pentru anul şcolar 2017-2018 pentru copiii înscrişi la Creşa Deva; și se propune susținerea performanţei în atletism a sportivei Florentina Marinci-Iusco si a antrenorului acesteia prof. Nicolae Alexe la concursurile interne si internaţionale ale Federaţiei Române de Atletism a anului 2018.

Pe ordinea de zi se găsesc și proiecte de hotărâre privind concesiunea sau vânzarea unor terenuri.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii