Miercurea viitoare Consiliul Local Deva are prima şedinţă ordinară din acest an....

Miercurea viitoare Consiliul Local Deva are prima şedinţă ordinară din acest an. Sunt 31 de proiecte pe ordinea de zi

Timp de citire: 2 minute

Consiliul Local Deva se va întâlni în prima şedinţă ordinară din acest an în data de 25 ianuarie, ora 11:00, în sala „Spiru Haret”, etaj 1, a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara. Şedinţa va începe cu informarea privind activitatea a Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, urmată de raportul  privind activitatea asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav pentru semestrul II al anului 2016. Proiectele de hotărâre sunt în număr de 31. Se stabilesc o serie de tarife de închirieri, chirii pentru locuri de parcare,  redevenţele minime de pornire la licitaţiile publice pentru concesionarea unor terenuri, preţuri de vânzare ale locuinţelor ANL, consumul lunar de carburant al direcţiilor din subordinea primăriei. Se va vota evaluarea performanţelor profesionale individuale ale secretarului municipiului Deva, Laura Sârbu. Se votează aprobarea Planului de acţiuni de interes local pentru anul 2017, stabilirea priorităţilor pentru acordarea locuinţelor ANL şi  a celor sociale.

Se va discuta participarea municipiului Deva prin Consiliul local în calitate de coorganizator alături de Big Media Advert SRL Deva la organizarea celei de-a 8-a ediţii a Cupei Big a Liceelor la Fotbal, care se va desfăşură la Deva în perioada 20-23 februarie 2017. Consiliul va vota şi aprobarea Documentaţiei tehnico-economice pentru lucrările de desfiinţare a  construcţiei patinoarului. Se discută acordarea gratuită a materialului lemnos rezultat din tăierile definitive şi toaletările de arbori de pe domeniul public, înfiinţarea şi aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Consultativ pe probleme de tineret. Se realizează Actul adiţional nr.1 la Contractul nr.45354/30.12.2014 pentru delegarea gestiunii prin concesiune a activităţii de deszăpezire – curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice pentru suplimentarea plăţilor care pot fi efectuate în decursul acestui sezon.

Vor fi scutite de plata taxei pentru eliberarea Certificatului de nomenclatură stradală şi adresă toate persoanele la care s-a modificat denumirea străzii sau numărul de imobil, ca urmare a acţiunii de actualizare a numerotării imobilelor din municipiul Deva, localitatea componentă Sântuhalm şi satele aparţinătoare Archia, Bârcea Mică şi Cristur.

Consilierii locali vor mai avea în vedere şi constituirea societăţii Termo Cetate SRL având ca asociaţi Primăria Deva reprezentat prin consiliul local şi societatea SC Aqualand Deva SRL reprezentată prin administrator. De asemenea se decide aprobarea lucrărilor suplimentare la obiectivul „Amenajare teren sport Colegiul Naţional Decebal”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii