Luni, în ședinţa ordinară a Consiliului Local Simeria, se stabilesc taxele și...

Luni, în ședinţa ordinară a Consiliului Local Simeria, se stabilesc taxele și impozitele locale pentru anul viitor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primarului oraşului Simeria, Emil-Ioan Rîșteiu, a chemat consilierii în ședință ordinară, pentru data de 16 noiembrie, ora 14:00, în Sala de şedinţe a Primăriei oraşului Simeria. Sunt 8 puncte pe ordinea de zi, excluzând punctul diverse.

Se va alege un nou președinte de ședință, al doilea punct este unul important, pentru că se stabilește metodologia de acordare a ajutoarelor alimentare pentru categoria de beneficiari privind implementarea Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, cu modificările şi completările ulterioare. Se cere aprobarea creditelor de angajament pentru acţiuni multianuale, perioada 2015-2016, de asemenea, completarea H.C.L. nr.77/2015, privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru obiectivul „Reabilitare imobil şi transformare destinaţie în spaţiu de locuit” beneficiar fiind S.C. Transsim S.R.L. Simeria.

La numărul 5 se află un Proiect de hotărâre care-i interesează pe toți locuitorii orașului,  stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2016, în oraşul Simeria. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și, implicit, și acțiunile caritabile, consilierilor li se cere votul privind aprobarea încheierii Convenţiei parteneriale între Primăria Simeria, Asociaţia „Centrul de Voluntariat Simeria” (Volsim) şi Centrul Cultural şi de Creaţie al oraşului Simeria în vederea desfăşurării acţiunii caritabile „Nu sunteţi singuri”.

Se va vota, de asemenea, modul de administrare a imobilelor nr.3 şi nr.4 cu destinaţia de locuinţe situate în Simeria Veche, Aleea Hans Spalinger, și aprobarea unor măsuri pentru funcţionarea Parcului de Afaceri Simeria.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii