În şedinţa Consiliului Local Petrila / Primarul Păducel a explicat de ce...

În şedinţa Consiliului Local Petrila / Primarul Păducel a explicat de ce este de acord cu majorarea preţului apei

Timp de citire: un minut
Scandalul preţului apei s-a reflectat şi în Consiliul Local Petrila. Primarul Ilie Păducel a explicat de ce este de acord cu scumpirea preţului apei.
La ultima şedinţă ordinară, de săptămâna trecută, consilierul local Doiniţa Bălănesc l-a întrebat pe primarul Ilie Păducel când a fost sincer şi a crezut în „cauză”: atunci când s-a opus majorării preţului apei împreună cu ceilalţi primari, la iniţiativa senatorului Văii Jiului, sau în urmă cu câteva zile, când a declarat că e de acord cu ADI ASVJ, cu scumpirea apei, „dacă trebuie şi aşa se cere”?
Păducel a explicat care au fost principiile care l-au făcut să spun[ odată „hăis”, altă dată„cea”, precum căruţa trasă într-o parte sau alta de căruţaşul nehotărât şi care ajunge în şanţ la un moment dat de atâta confuzie…
După mai multe schimburi de replici, civilizate – să nu se înţeleagă altfel – Doiniţa Bălănesc l-a „felicitat” (a se citi „ironizat”) pe primar de ultima decizie aleasă: aceea de a fi de acord cu mărirea preţului apei. „Vă felicit pentru ce aţi declarat acum câteva zile, e o decizie înţeleaptă şi normală!”, a menţionat cu sarcasm, pe un ton ironic, consilierul liberal.
Dincolo de polemică, este bine că edilii Văii Jiului subscriu la noua politică tarifară a apei, decăpuşându-se astfel de goangele populismului şi demagogiei. Bravo, Ilie Păducel!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii