Lupeni / Primarul Cristian Resmeriţă continuă acţiunile edilitare

Lupeni / Primarul Cristian Resmeriţă continuă acţiunile edilitare

Timp de citire: un minut
După acţiunea de scoatere a gardului viu de pe mijlocul arterei rutiere din tot municipiul Lupeni, administraţia locală continuă acţiunile edilitare. 
Miercuri, 13 iulie, încă de la primele ore ale dimineţii, municipiul Lupeni era împânzit de oameni şi utilaje. Au început lucrările de decolmatare a râului şi refacerea străzii Stadionului. O lucrare cu un grad mare de dificultate care a necesitat prezenţa unui buldoescavator de mare putere. Forţa apelor a adus bolovani de mari dimensiuni şi a deteriorat drumul blocând accesul în această zonă. Lucrările vor continua şi în zilele următoare.
În zona Spitalului Municipal Lupeni se continuă lucrările de extindere a reţelei de gaz metan spre partea de jos a oraşului, pentru a ajunge cu introducerea gazului în zona EM Lupeni şi a celor două blocuri din apropierea acesteia.
Se execută lucrări şi în partea de sus a municipiului Lupeni – degajarea spaţiilor dintre blocurile de pe strada Viitorului şi amenajarea zonelor din care s-a scos gardul viu, dar şi a parcurilor din Cartierul Bărbăteni – sunt acţiuni menite să sporească confortul locuitorilor municipiului Lupeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii