Proiectele din municipiul Lupeni îşi continuă cursul / Deputatul Cristian Resmeriţă –...

Proiectele din municipiul Lupeni îşi continuă cursul / Deputatul Cristian Resmeriţă – tot mai implicat în problemele cetăţenilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Bucurându-se de sprijinul deputatului Cristian Resmeriţă care nu a uitat că a promis că pentru el pe primul loc sunt oamenii şi activitatea lui va avea ca obiect atât procesul legislativ, dar şi proiectele care privesc direct cetăţenii Văii Jiului şi pe cei ai colegiului în care a fost ales, unul din proiectele importante pentru cetăţenii Lupeniului este cel care are ca obiect asfaltarea unor străzi şi trotuare degradate din oraş.
Referitor la acest subiect, deputatul  Cristian Resmeriţă ne-a declarat cu proverbiala sa amabilitate şi modestie: „Aşa cum spuneam de fiecare dată, voi sprijini toate proiectele care vizează punerea în practică a  tuturor solicitărilor cetăţenilor care se prezintă la biroul meu parlamentar. Oamenii vin aici şi ne întreabă atât de procesul legislativ, dar ridică şi probleme cu care ei se confruntă zi de zi. Întrucât am primit numeroase solicitări la biroul meu parlamentar cu privire la starea drumurilor şi trotuarelor puternic degradate în anumite zone ale municipiului Lupeni, împreună cu autorităţile locale am căutat şi am găsit soluţiile pentru remedierea acestor probleme. Cu puţin timp în urmă, a început proiectul care vizează asfaltarea unor porţiuni de drumuri şi trotuare din municipiu.
Derularea proiectului a început cu zona Spitalului Municipal Lupeni, întrucât calea de acces la acesta  ridica probleme deosebite salvărilor care urcau la spital. Proiectul continuă cu asfaltarea în aceste zile a drumului de ieşire din Lupeni spre Uricani, lucrări care se derulează chiar în acest moment. Săptămâna viitoare va începe asfaltarea trotuarelor degradate, astfel încât mămicile să îşi poată plimba liniştite copilaşii cu căruciorul, copiii să meargă în siguranţă la şcoală, persoanele cu dizabilităţi, toţi cetăţenii să nu se mai confrunte cu neplăceri provocate de apariţia unor gropi şi denivelări în trotuarele care nu au mai fost reabilitate în ultimii ani”.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii