Deputatul Cristian Resmeriţă s-a implicat în rezolvarea problemelor edilitare din străvechiul cartier...

Deputatul Cristian Resmeriţă s-a implicat în rezolvarea problemelor edilitare din străvechiul cartier „Ştefan”

Timp de citire: 2 minute

În urmă cu ceva timp, cotidianul Ziarul Văii Jiului a publicat un reportaj despre Cartierul Ştefan, unul dintre cele mai vechi din Lupeni. În reportaj erau expuse şi problemele cu care se confruntă locuitorii acestui cartier, reţeaua de apă şi canalizare şi infrastructura drumului care duce în cartier fiind cele mai importante dintre acestea.

Cum deputatul Cristian Resmeriţă este nu doar un atent cititor al presei al locale, ci şi un om care cunoaşte cu ochii închişi geografia Lupeniului, nu a rămas insensibil la problemele ridicate de lupeneni, nu doar în ZVJ, ci şi la biroul său parlamentar, şi a luat drumul Ştefanului.

IMG_1240 „Am citit şi în ziarul dvs. reportajul despre Cartierul Ştefan, un cartier drag inimii mele de lupenean… Şi la biroul meu parlamentar am primit numeroase solicitări din partea cetăţenilor din Cartierul Ştefan, prin care am fost sesizat cu privire la problemele cu care se confruntă, legate în principal de reţeaua de apă şi canalizare, dar şi de drumul care duce în cartier, drum care are o singură bandă de mers, circulaţia aici derulându-se cu mare dificultate. I-am informat şi îi informez şi pe această cale că mă voi implica personal în soluţionarea acestor probleme, folosindu-mă de toate pârghiile legale de care dispun. Am discutat în acest sens cu dl. Costel Avram, directorul general al S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A. Petroşani, societate cu care avem o bună colaborare la nivelul biroului meu parlamentar şi care derulează în prezent un amplu program de reabilitare şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare. D-lui director general i-am adus din nou în atenţie situaţia deosebită cu care se confruntă cetăţenii de aici din cauza lipsei canalizării.
IMG_1220Dânsul m-a asigurat că introducerea canalizării şi reabilitarea reţelei de apă în Cartierul Ştefan vor reprezenta o prioritate. De asemenea, împreună cu autorităţile locale vom face toate demersurile pentru ca, în cel mai scurt timp, să lărgim drumul de acces la două benzi de circulaţie şi să consolidăm zidul de sprijin de pe marginea acestuia. Şi nu fac doar o promisiune, dar vom face tot ce ne stă în putinţă  ca anul viitor, după ce vor fi finalizate lucrările la reţeaua de apă şi canalizare, să trecem la asfaltarea drumului, pentru că nu ar fi normal să asfaltăm şi apoi să facem săpături pentru introducerea canalizării. Vă voi ţine la curent, la timpul respectiv, cu stadiul acestor lucrări”, a declarat prof. Cristian Resmeriţă, deputatul Colegiului de Vest Valea Jiului.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii