Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva – 55 de ani

Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva – 55 de ani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, și subprefectul Oana Andreea Biriș au participat joi, 22 iulie, la festivitatea dedicată împlinirii a 55 de ani de învățământ energetic la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva.

 

Au fost prezenți foști directori și absolvenți ai liceului, profesori și reprezentanți ai autorităților locale județene și locale.

Prefectul Călin Petru Marian a transmis felicitări corpului profesoral și i-a asigurat că Instituția Prefectului este și va fi un partener implicat în proiectele școlii pentru un act didactic de înalt profesionalism și susținerea calității educației pentru viitoarele generații.

Unitate de învățământ de tradiție în pregătirea specialiștilor din domeniul tehnic, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” și-a diversificat mereu oferta de formare profesională, în funcție de dinamica cererii de pe piața muncii.

Astfel, la liceu, pe lângă specializările electrotehnică și mecanică s-a dezvoltat posibilitatea de pregătire în tehnică de calcul și matematică informatică iar la școala profesională elevii sunt pregătiți în meserii specifice domeniului electric, electromecanic și mecanic.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii