Echipamente IT și soft aferente proiectului de reabilitare și dotare a Colegiului...

Echipamente IT și soft aferente proiectului de reabilitare și dotare a Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”

Timp de citire: un minut

Primăria Deva continuă proiectul de reabilitare și dotare a Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, de data aceasta organizând licitație pentru furnizarea echipamentelor IT și softul aferente proiectului “Reabilitarea ansamblului de clădiri și echiparea infrastructurii educaționale a Colegiului Tehnic Energetic Dragomir Hurmuzescu”. Licitația este împărțită pe loturi, pentru componente IT și altul pentru softuri.

Pentru primul lot, cel al echipamentelor, se vor furniza, conform contractului, pentru Corpul A al liceului 27 de calculatoare, două ecrane de proiecție pentru perete, 3 notebookuri, 3 multifuncționale, 3 table interactive, două videoproiectoare. Corpul B, adică atelierele, vor primi două ecrane pentru proiecții și 5 imprimante. Corpul C, adică școala, va primi 30 de calculatoare.  Valoare estimată pentru acest lot este de 158.929 lei.

Lotul doi, ce vizează furnizare de softuri, repartizează la Corpul A – liceu – soft educaţional, soft educațional engleză, soft educațional franceză.  Corpul B – ateliere noi – va primi soft educațional autocad, soft educațional de desen tehnic, soft educațional electrotehnică, soft educaţional metrologie.  Valoare estimată este de 6.756 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii