Demisie în „Pasul Vâlcan”

Demisie în „Pasul Vâlcan”

Timp de citire: un minut
Este curent la Pasul Vâlcan. Cam cu aproape două săptămâni înainte de Crăciun, s-a făcut lumină în cabanele de acolo, fiindcă, în fine, a fost reparat cablul electric care „puşcase” în câteva locuri. 
După ce, în fine,
a reparat separatorul de pe stâlpul de peste drum de moşia lui Ile, iar, apoi, a umblat cu lumânarea, ca să găsească unde locul în care apăruse un nou defect al cablului, Sandu Kantor, preşedintele Asociaţiei Pasul Vâlcan, a anunţat că-şi dă demisia din funcţie. Ca mai peste tot, când se petrec demisii, unii se întristează, alţii mimează asta, iar câţiva beau de bucurie.
Nu ştiu
şi, sincer, nici nu mă interesează prea mult cam cine s-ar încumeta să se înhame la trasul căruţei asociaţiei ăsteia. Sandu îmi spusese că s-ar fi oferit cineva, dornic de funcţie, dar mie respectivul mi-a zis cu totul şi cu totul altceva. Nici gând să se înscrie, darămite să candideze la alegerile care îl vor desemna pe noul preşedinte. Dar, până la alegeri, a mai comentat omul, trebuie să se prezinte o dare de seamă, un bilanţ, o situaţie financiară etc. Că doar nu-i ca la mină. Ţi-ai predat cizmele şi marca şi… şut!
Tare mi-e că, în condiţiile astea, 
în lipsă de doritori, prietenul Sandu Kantor va nevoit să fie şef şi la anul. Asta dacă nu cumva adunarea generală nu va hotărî ca administrarea Asociaţiei „Pasul Vâlcan” să fie dată pe mâna unui angajat profesionist. Aşa cum am auzit c-ar fi în Straja. Sau poate că, între timp, se va hotărî să-i ia locul unul dintre cei cu care el s-a înţeles mai bine şi l-a sprijinit atunci când a fost de făcut treabă la cabanele din Pas.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii