Cristian Petrean: „Oamenii de la Petroșani au fost receptivi la eveniment”

Cristian Petrean: „Oamenii de la Petroșani au fost receptivi la eveniment”

Timp de citire: un minut

Fotbalul este o modalitate foarte bună de a aduce familiile împreună și de a crea un interes comun și o experiență de legătură. 

Asta s-a dovedit la evenimentul la care s-a sărbătorit, în avans, Ziua Familiei, prin turneul organizat, în premieră, la Petroșani de către CSM Jiul Petroșani și Primăria municipiului Petroșani în parteneriat cu AJF Hunedoara. Prima ediție de acest fel a fost un real succes, la turneu participând peste 50 de familii, însumând peste 150 de jucători.

Fiecare familie a primit câte o diplomă de participare și medalie, iar echipele ajunse în semifinale au primit trofee pentru locurile 1, 2, 3 și 4.

Iată câștigătorii: 1. Familia Petrila; 2. Familia Carpenean; 3. Familia Diaconescu; 4. Familia Cucu.

„Felicitări organizatorilor, partenerilor, dar și tuturor celor care ne-au ajutat în reușita acestui eveniment”, a punctat AJF Hunedoara.

Fotbalul în familie este o modalitate excelentă de a petrece timp împreună și de a crea amintiri memorabile. Este un joc care îi poate aduce pe toți membrii familiei laolaltă și le permite să se distreze și să se antreneze fizic în același timp.

„Am întâlnit oameni foarte deschiși la Petroșani, receptivi la promovarea  fotbalului. Obiectivul nostru este promovarea fotbalului din județ. A fost un prilej bun acest eveniment”, a declarat pentru zvj.ro, Cristian Petrean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii