Banii PNDR încep să lucreze în teren. La Ilia lucrările de realizare...

Banii PNDR încep să lucreze în teren. La Ilia lucrările de realizare a noii grădinițe, scoase la licitație

Timp de citire: un minut

Comuna Ilia a scos la licitație contractul de execuție a lucrărilor de construcție a unei grădinițe în localitatea Ilia, care include asigurare utilități, lucrări construcții, utilarea și echiparea obiectivului. Fondurile sunt alocate de la guvern prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR. Valoarea estimată a lucrărilor este de  1.724.557 lei, fără TVA.

Amplasamentul pentru noua grădiniță are suprafața de 2456 mp, în intravilanul localității.  Pe amplasament se află deja o  grădiniță. Aceasta se compune din 3 săli de grupă și deservește 81 de copii. Spațiile din interiorul grădiniței nu corespund cu normele sanitare privind numărul de copii, astfel se propune pe amplasament amenajarea unui corp nou de clădire cu destinația de grădiniță, având o capacitate maximă de 80 de locuri.  Aceasta va avea regim de înălțime P+1E, cu suprafața construită desfășurată de 875 mp. Grădinița va fi destinată copiilor cu vârsta peste 3 ani și va fi împărțită în 5 grupe a câte 16 copii/grupă. La parter se vor amenaja două săli fără dormitoare, iar la etaj trei săli de grupă cu dormitoare, pentru program prelungit. Va exista o cameră de primire, un dormitor, o bucătărie, sală de mese, băi, cabinet medical, cămară, dar și un teren amenajat pentru activitățile în aer liber.

În data de 16 octombrie va fi finalizată depunerea ofertelor,urmând ca apoi să urmeze procedura de stabilire a câștigătorului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii