Are șanse să devină lege înainte de 6 decembrie / Proiectul legii...

Are șanse să devină lege înainte de 6 decembrie / Proiectul legii „sporului de Valea Jiului” a mai trecut de două comisii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

 Senatorul Resmeriță, inițiatorul proiectului, optimist

 

Următorul pas pentru proiectul de lege inițiat de senatorul Cristian Resmeriță, ce prevede „sporul de Valea Jiului” va fi la Raport, iar după aceea ar urma votul final

 

În spiritul deontologiei ce-l caracterizează, „Ziarul Văii Jiului” v-a ținut la curent cu pașii pe care proiectul de lege inițiat de senatorul social-democrat, Cristian Resmeriță, referitor la reintroducerea sporului de Valea Jiului pentru angajați din domeniul Sănătate, Educație și Asistență Socială, îi face în Parlamentul României. În fapt, o reparație a ceea ce au stricat alții.

 

După ce a trecut prin comisiile din Senat și după ce a primit aviz favorabil în două comisii din Camera Deputaților și un aviz negativ din partea Comisiei pentru Învățământ, au urmat alte două comisii, care au dat aviz favorabil proiectului. Urmează Raportul și apoi votul final. Ceea ce înseamnă că proiectul ar putea deveni lege înainte de alegerile parlamentare!

„Comisia pentru Buget, Finanțe, Bănci și Comisia pentru Egalitatea de Șanse pentru Femei și Bărbați din Camera Deputaților au avizat recent favorabil Proiectul de lege inițiat de mine, un proiect care prevede reintroducerea acelui spor de Valea Jiului. Este o mare bucurie pentru mine faptul că cele două comisii au dat și ele avize favorabile. Următorul pas este să ducem această lege la Raport, care poate fi decisiv. Raportul va fi dat de către Comisia de Muncă a Camerei Deputaților și eu am încredere că putem face treabă bună și aici”, a declarat luni, 2 noiembrie, senatorul lupenean, Cristian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii