Adevărul despre cele petrecute în Dealu Babii este că / Prezenţa câinilor...

Adevărul despre cele petrecute în Dealu Babii este că / Prezenţa câinilor îi deranjează, de fapt, pe braconieri

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O ştire publicată, săptămâna trecută, într-un cotidian local relata despre, chipurile, grozăvia care se petrece în Dealu Babii din cauza unor câini, lăsaţi, cică, de izbelişte.
Câinii nu umblă aiurea
prin sat, aşa cum pretinde, părtinitor, bărbatul intervievat de către ziariştii cotidianului în cauză. Ei au un loc al lor, în curtea gospodăriei de la numărul 56. Noul proprietar al casei şi moşiei este arestat, pe moment, dar asta nu înseamnă că dulăii fac foamea. De ei are grijă fostul proprietar al casei.
Adevărul este altul
Câinii aceştia le cam încurcă socotelile sătenilor care se ocupă cu braconajul. Terenul aferent casei este călcat de felurite sălbăticiuni, iar amatorii de vânătoare prin mijloace deloc ortodoxe sunt stingheriţi de prezenţa celor trei apărători ai moşiei. Ca să scape de patrupedele care îşi apără terenul şi gospodăria stăpânului lor, miercurea trecută cineva i-a adus în Dealu Babii pe hingherii din Vulcan.
Aceştia au pătruns ilegal 
pe terenul proprietate personală al gospodăriei amin­tite şi au încercat, fără succes, să prindă câinii. Noroc cu un vecin care, fiind pe fază, i-a luat la întrebări pe hingheri. Nu ştiu dacă amănuntul acesta le este cunoscut şefilor de la SC Pregoterm SA Vulcan.
Deşi hingherilor li s-a ţinut de multe ori spatele, cum că ei nu intră, neinvitaţi, iată că episodul petrecut în 27 ianuarie dovedeşte contrariul. De fapt, fostul proprietar al casei s-a dus el însuşi la redacţia ziarului care a relatat grozăviile, ca să obţină un drept la replică.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii