Vulcan. Se apropie scadenţa cu începerea lucrărilor promise la drumul din Dealu...

Vulcan. Se apropie scadenţa cu începerea lucrărilor promise la drumul din Dealu Babii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Luni, în jurul amiezii, după ce, intrând în chioşcul lui de ziare de la Piaţa Agroalimentară din Vulcan şi salutându-l, nea Nelu Chirculescu mi-a zis, aproape misterios mi s-a părut mie, că-mi dă subiect pentru un posibil articol.

Şi mi-a spus

despre starea, deplorabilă e puţin spus, a drumului care, de la intersecţia cu DN 66A de la Dincă, duce la telegondolă. „Gropi lângă gropi, Ghiţă, înţelegi tu?”, şi-a întărit spusele nea Nelu, de parcă eu nu aş fi umblat, şi călare pe maşină, şi pe jos, pe drumul acela. „Nea Nelule, păi e drumul pe care Ile vine zilnic la primărie şi, apoi, merge acasă! Ce să mai zicem atunci?”, am contracarat eu, dar nu prea convingător.

Adevărul este că,

de câte ori a pomenit şi promis primarul Gheorghe Ile despre repararea şi asfaltarea porţiunii acesteia de drum judeţean, acum ar fi trebuit să fi fost gata. De câteva ori, la sfârşitul şedinţelor de consiliu local a tot adus vorba despre începerea etapei I a lucrărilor, de la şoseaua principală până la cimitir, apoi, după terminarea canalizării, despre a doua, dar încă nu s-a văzut să se mişte ceva pe acolo. Ceva similar există şi la drumul din Dealu Babii. Despre care, îi reamintesc primarului Ile, le-a promis momârlanilor, la nedeia de acolo din acest an, că va fi terminat şi asfaltat în toamna asta.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii