Vulcan: / Nereguli la un autotren de transport al gunoiului menajer

Vulcan: / Nereguli la un autotren de transport al gunoiului menajer

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Alaltăieri, poliţiştii de la Rutiera din Vulcan au reţinut patru certificate de înmatriculare ale unor autovehicule care prezentau probleme de ordin tehnic.
Dar amenda contravenţională
cea mai mare de 4.000 de lei dată miercuri, 13 ianuarie, a fost cea cu care a fost onorat conducătorul auto al unui autotren cu numere de Caraş-Severin. Long vehicle-ul a fost urmărit de autoturismul Poliţiei Rutiere, iar la ieşirea din Vulcan şoferului i s-a făcut semnul regulamentar de a trage pe dreapta. Omul de la volan avea în regulă actele ce-i priveau propria-i persoană, dar niciunul care să ateste cu ce încărcătură îşi făcuse de lucru în localitatea de la poalele munţilor Vâlcan. A îndrugat ceva că nu i le-ar fi lăsat patronul, ceea ce specialiştilor în domeniu, se ştiu ei care, ar cam trebui să le dea de gândit.
Autotrenul venea din Reşiţa
şi urma să se îndrepte tot într-acolo, după ce a lăsat, în incinta târgului săptămânal de la „Dincă”, două containere pline cu gunoi menajer şi le-a ataşat capului tractor pe altele goale. Asta, fiindcă acesta este procedeul. Containerele cu gunoi aduse la Vulcan din afara judeţului sunt date jos la „Dincă”, după care sunt urcate pe un alt autotren, înmatriculat tot în Caraş-Severin, care se duce cu ele la rampa de depozi­tare a reziduurilor menajere de pe „Căprişoara”. Acolo recipientele sunt golite, după care, din nou în incinta târgului săptămânal, ele aşteaptă să ia drumul Reşiţei. Dar nici şoferul acestui autotren de manevră, care face permanenţa la Vulcan, n-a scăpat neamendat. Într-una din zilele trecute, agenţii de la Rutieră i-au găsit nereguli la sistemul de semnalizare.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii