Vulcan / Începerea repartiţiilor la blocul social este egală cu fum electoral

Vulcan / Începerea repartiţiilor la blocul social este egală cu fum electoral

Timp de citire: un minut
Pare-se că iminenta dare în folosinţă a fostului cămin de la Dincă-Vulcan, redecorat, încât să fie utilizat ca locuinţe sociale, este mai mult o promisiune electorală. Persoane care ar fi vrut să se înscrie, pentru a dobândi un spaţiu locuibil în acest imobil, spun, după ce s-au interesat, că doritorii mai au de aşteptat.
Din scrierile
apărute în publicaţii apropiate administraţiei publice locale vulcănene reiese că repartiţia spaţiilor de locuit din acest bloc social ar urma să aibă loc în cursul acestei luni sau al celei viitoare. Lucru care le-a dat mari speranţe acelora care speră să obţină un apartament sau o garsonieră în acest bloc reabilitat de jos până sus. Numai că, în realitate, totul este acoperit de o perdea de fum electoral.
De treaba asta s-a convins
cineva care, de mai multă vreme, umblă în limbă, ca să obţină un astfel de apartament. Din surse demne de toată încrederea a aflat că, de fapt, imo­bilul nu se află încă în faza în care s-ar putea da drumul la repartiţii. Ar mai fi de rezolvat probleme legate de încălzire, de canalizare şi de alimentarea cu energie electrică. Acestea ar urma să fie soluţionate doar în trimestrul I al anului viitor. Ca atare, cea mai optimistă dată la care s-ar putea repartiza spaţiile de locuit din acest bloc social este undeva în luna aprilie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii