Primarul Dănuţ Buhăescu şi vicele Corneliu Braia asigură că / Spaţiile de...

Primarul Dănuţ Buhăescu şi vicele Corneliu Braia asigură că / Spaţiile de locuit din blocul social din Uricani nu vor fi repartizate pe ochi frumoşi

Timp de citire: un minut

Blocul social nr.5 din Uricani, ridicat, practic, pe o ruină de clădire, este foarte aproape de a fi dat în folosinţă. Mai este ceva de lucru la montarea centralei termice pe gaz şi la instalaţia electrică.

Repartizarea
celor treizeci de spaţii de locuit – apartamente şi garsoniere – nu se va face nicidecum pe ochi frumoşi. Este un „criteriu” care nici nu i-a trecut prin gând primarului Dănuţ Buhăescu sau vicelui Corneliu Braia. Domniile lor nu vor bătăi de cap sau de altă natură şi au exclus din start ca operaţiunea s-o execute, de unul singur, careva dintre ei.

Repartizarea locuinţelor
este de competenţa consiliului local, la nivelul căruia se va constitui, de fapt, comisia care va analiza, în parte, fiecare dintre cele o sută de cereri de solicitare de locuinţă în blocul social de pe strada Revoluţiei. „Vor fi alcătuite criterii clare de repartizare după care comisia se va ghida, mi-a spus viceprimarul Corneliu Braia, iar acestea vor fi valabile după aprobarea lor în şedinţă de consiliu local”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii