Vulcan / Despre bursele școlare

Vulcan / Despre bursele școlare

Timp de citire: un minut

În ședința ordinară de consiliu local din octombrie au fost aprobate numărul de burse și cuantumul acestora pentru elevii din instituțiile de învățământ preuniversitar din Vulcan.

 

La Liceul Tehnologic

„Mihai Viteazu” se vor acorda, pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial,  19 burse de merit, 7 de studiu și 35 de ajutor social. Învățământul liceal va avea 63 de burse de merit, 31 de studiu și 37 de ajutor social. La Școala Gimnazială nr.5 vor exista o bursă de performanță, 161 de merit, 7 de studiu și 30 de burse de ajutor social.  Situația de la Școala Gimnazială nr.4 este următoarea: 82 burse de merit, 14 de studiu și 86 de ajutor social. Școala Gimnazială nr. 6 are la dispoziție 15 burse de merit, 25 de studiu și 160 de ajutor social.

 

Cuantumul

burselor aprobate  este de 500 de lei/ elev/ lună la bursa de performanță, 200 de lei/ elev/ lună la cele de merit, 150 de lei/ elev/ lună pentru bursa de studiu și 200 de lei/ elev/ lună în cazul bursei de ajutor social. Cuantumul burselor se acordă din sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, iar numărul lor se stabilește, anula, de către consiliul local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii