Viceprimarul Corneliu Braia despre / Interesul tot mai crescut al uricănenilor pentru...

Viceprimarul Corneliu Braia despre / Interesul tot mai crescut al uricănenilor pentru programul de întinerire a blocurilor de locuinţe

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Uricănenii au înţeles, se pare, că singura modalitate prin care primăria îi poate ajuta, ca să-şi vadă blocurile ca nou-nouţe, este aceea de a se constitui în asociaţii de proprietari.
Şapte asociaţii
de proprietari sunt constituite, la ora aceasta, în Uricani. Patru dintre ele funcţionează în centrul vechi al oraşului şi cuprind 15 blocuri de locuinţe, iar alte trei  se află organizate în blocul C12, în cartierul Sterminos şi pe strada Revoluţiei. “Primăria Uricani încurajează constituirea unor astfel de asociaţii, fiindcă doar aşa se pot depune proiecte, pentru accesarea de fonduri europene necesare anvelopării şi refacerii proprietăţilor energetice ale imobilelor”, spune viceprimarul Corneliu Braia.
Celor care locuiesc
în chirie în apartamente proprietate de stat administraţia publică locală uricăneană le suportă integral costurile necesare constituirii şi înscrierii în asociaţii de locatari. “Primăria Uricani, a adăugat vicele Corneliu Braia, lucrează la documentaţii şi îi sfătuieşte pe toţi cetăţenii din oraş să-şi organizeze asociaţii de proprietari, pentru ca, în perioada următoare, toate blocurile care corespund programului să poată fi prinse în programul care se derulează până în anul 2020”.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii