Uricani / La fața locului, ca să fie sigur că treaba merge...

Uricani / La fața locului, ca să fie sigur că treaba merge bine

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În urmă cu o săptămână, cei care au avut treabă cu Dănuț Buhăescu au fost nevoiți să-l aștepte puțin… mai mult. Cum face de obicei în zilele de miercuri, când programul de lucru la Primăria Uricani începe la ora zece, mai înainte de a ajunge la birou el a dat o raită prin oraș.

 

Mai întâi,

Dănuț Buhăescu s-a oprit în spatele blocului 13. Aici se construiește o grădiniță nouă, dar urmează să fie amenajat și un parc de circa două mii de metri pătrați. Acesta va avea de toate, alei pietonale, sistem de iluminat modern, locuri de joacă pentru copii și bănci astfel amplasate, încât cei care vin aici cu cei mici să-i poată supraveghea tot timpul. Prezența lui Dănuț Buhăescu nu a fost deloc întâmplătoare, fiindcă exact în ziua aceea primarul le-a predat terenul constructorilor. După ce a părăsit șantierul, a ajuns la muncitorii care pregăteau gropile necesare plantării primului lot de opt zeci de tuia care erau așteptați pentru a doua zi.

 

La sala de sport

aferentă Școlii Gimnaziale nr.2 a fost bucuros să afle că lucrările de modernizare sunt în grafic. La fel sunt și în exteriorul și interiorul clădirii școlii. Primarul a stat de vorbă cu constructorii și, uitându-se la una, la alta, s-a convins că oamenii fac treabă bună. Abia după aceea a luat-o pe jos către primărie. Și, ca de obicei, drumul i-a luat ceva timp, fiindcă a trebuit să se oprească de mai multe ori, ca să le asculte păsurile celor au ținut neapărat să-i spună câte ceva sau, pur și simplu, ca să stea de vorbă cu el.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii