Un pas – în ultimul ceas: Pentru salvarea mineritului Văii Jiului, Consiliul...

Un pas – în ultimul ceas: Pentru salvarea mineritului Văii Jiului, Consiliul de Administraţie al CEH trebuie să retragă cererea de insolvenţă a CEH

Timp de citire: un minut
Mâine, 7 februarie, la Tribunalul Hunedoara este fixat un nou termen în procesul insolvenţei CEH. Insolvenţa reprezintă primul pas spre faliment. Falimentul CEH înseamnă că şi minele care nu vor fi închise în acest an şi termocentralele Mintia şi Paroşeni vor fi închise, iar mii de oameni vor fi concediaţi.
Întrucât Consiliul de Administraţie al CEH a solicitat intrarea în insolvenţă (ca o dovadă că nu îi pasă de Valea Jiului), solicităm tuturor factorilor responsabili din Valea Jiului, judeţ şi din Guvernul Grindeanu – parlamentarii hunedoreni PSD, PNL şi ALDE, sindicate, Ministerul Energiei, secretarul de stat Doru Vişan – să întreprindă toate diligenţele posibile pentru retragerea cererii de insolvenţă a CEH de către Consiliul de Administraţie al CEH. Mineri, angajaţi CEH, dacă vă pasă într-adevăr de locurile voastre de muncă, protestaţi paşnic în curtea CEH, în faţa primăriilor din Valea Jiului şi Deva, sediilor partidelor PSD, PNL şi ALDE  şi prefecturii judeţului Hunedoara, şi la Ministerul Energiei din Bucureşti, strigând doar atât: „Retragerea! Retragerea! Retragerea!”. Dacă liderii voştri de sindicate nu vor fi de acord cu aceasta, nu aveţi decât o singură soluţie: înlocuirea lor. (Ziarul Văii Jiului)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii