Ştiinţa, ce victorie frumoasă! / Oaspeții au dominat etapa a doua a...

Ştiinţa, ce victorie frumoasă! / Oaspeții au dominat etapa a doua a Ligii Naționale de Rugby, care a programat în acest weekend o nouă etapă. 

Timp de citire: un minut

Astfel, în cele cinci meciuri disputate, trei victorii au revenit oaspeților, CSA Steaua, CS Dinamo, Politehnica Iași, iar în două partide s-au impus gazdele, Știința Petroșani, respectiv RC Bârlad.
Derby-ul grupei a avut la Petroșani, între Știința și CS Năvodari. Partida de la Petroșani a fost una extrem de disputată, oaspeții câștigând prima repriză, gazdele adjudecând-o pe a doua. Începutul de meci a aparținut celor de la Năvodari, care au dominat jocul, distanțându-se la 12-0, puncte puse pe tabelă numai din lovituri de pedeapsă. În ultimul minut de joc al primei părți, Constantin Andrei Barbu marchează eseul prin care își menține echipa în joc, iar fratele acestuia, Răzvan Barbu, transformă, scorul pauzei fiind de 12-7. În partea secundă, gazdele revin în forță și preiau ofensiva, forțează eseul, iar presiunea lor constantă coroborată cu numeroasele greșeli în aparăre făcute de adversari, este răsplătită de arbitrul întâlnirii printr-un eseu de penalizare, 14-12. Treptat, aceștia încep să controleze jocul și mai pun trei puncte dintr-o penalitate, 17-12. Sfărșitul de meci aduce un nou eseu pentru gazde, transformarea acestuia ducând scorul la 24-12, rezultat final.

Au marcat pentru Știința Petroșani: Constantin Barbu, Ionuț Croitoru – un eseu fiecare, un eseu de penalizare, Răzvan Barbu – 2 transformări și o lovitură de pedeapsă, respectiv A Savu – 4 lovituri de pedeapsă.
Omul meciului a fost desemnat Constantin Andrei Barbu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii