Școala Gimnazială “I.G. Duca” a dat lovitura! / Elevii săi au câștigat...

Școala Gimnazială “I.G. Duca” a dat lovitura! / Elevii săi au câștigat toate locurile întâi la Olimpiada de educație tehnologică – faza județeană

Timp de citire: un minut

Un rezultat, cu adevărat de excepție, au obținut elevii de la Școala Gimnazială “I.G. Duca” din Petroşani în faza județeană a Olimpiadei de educație tehnologică. Şi-au adjudecat toate locurile întâi la gimnaziu și, implicit, calificarea la faza națională.

Școala demonstrează astfel, încă o dată, că se muncește foarte mult și că rămâne în topul județean atât la rezultatele la Evaluarea Națională cât și la olimpiade și concursuri.

Iată-i pe cei mai buni dintre cei buni, pe câștigătorii de la “I.G. Duca”, elevi coordonați cu multă pasiune de doamna profesor Nicoleta Demeter:

Clasa a V-a – Locul I – Râșnoveanu Andrei Rareș – cel mai mare punctaj din județ!!!

Clasa a VI-a – Locul I – Solomon Lavinia Delia

Clasa a VII-a – Locul I – Vârdea Ianis Ștefan

Clasa a VIII-a – Locul I- Murgui Nicolae Robert.

De asemenea, elevii de la “I.G. Duca”au obținut și alte premii frumoase la această ediție, premii care răsplătesc munca lor suplimentară, respectiv:

Clasa a V-a: Boloș Luca – locul III

Clasa a VI-a: Kelemen Adelina Maria – locul II

Clasa a VIII-a: Alb Daliana Maria – locul II

“Felicitări tuturor, pentru aceste rezultate excelente! Suntem extrem de mândri de voi! Mult succes la etapa națională a olimpiadei!”, a fost mesajul unităţii de învăţământ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii