Săptămână neagră pentru sportul Văii Jiului

Săptămână neagră pentru sportul Văii Jiului

Timp de citire: un minut
Unul câte unul, pe sărite şi pe nepusă veste ne părăsesc. Ne părăsesc valorile sportului din Vale şi nici nu realizăm, încă, ce săraci suntem. Cu siguranţă, vom fi mult mai săraci fără Romolus Săpânţan.
Drum bun printre stele!
Unul dintre cei mai buni sportivi pe care Valea Jiului i-a avut, Romolus Săpânţan a încetat din viată după o lungă suferinţă. S-a stins departe de casă, în Spania. Marele campion de lupte, multiplu medalia al României s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. O boală cruntă la stomac l-a răpus, departe de casă. În Spania. Avea doar 48 de ani şi multe de oferit. Fost sportiv de performanţă, Romi Săpânţan a scris istorie în două ramuri, ca luptător şi ca practicant de fotbal-tenis în acest sport fiind medaliat la mondiale. „Este o mare pierdere pentru noi. Nici nu am cuvinte. Un mare sportiv, un mare om. Îl vom păstra veşnic în sufletele noastre pentru că a făcut multe pentru sportul din Vale”, a declarat directorul CSŞ Petroşani, Gheorghe Răducu, cel care i-a fost şi un foarte bun prieten. Drum bun printre stele, campionule!
Doar moartea i-a dat mat Cristinei 
Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns moartea lui Romolus Săpânţan, mişcarea sportivă a Văii Jiului a mai primit o lovitură mortală.
Şahista Cristina Bădulescu Foişor, marea maestră internaţională, petroşeneanca noastră care a câştigat atâtea meciuri, mutând genial, duminică a trebuit să se declare învinsă. Nu de o şahistă, ci de moarte. O moarte care a secerat-o nemilos la vârsta de 49 de ani.
Dumnezeu să-i odihnească-n pace pe amândoi mari sportivi ai noştri!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii