Rugby / Știința Petroșani și-a definitivat lotul pentru Liga Națională

Rugby / Știința Petroșani și-a definitivat lotul pentru Liga Națională

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cu doi neozeelandezi, un sud african și 2 români foști internaționali U20), Știința Petroșani are speranțe pentru noul sezon.

 

„Am reușit să definitivăm lotul cu care vom porni în noua aventură sportivă și umană denumită Liga Națională de rugby 2022! Ne-am acoperit pe posturile deficitare și am reușit, cred, să ne creștem nivelul de experiență prin transferurile celor doi internaționali Jody Rose (Sud Africa) și Jack Umaga Siaki (Noua Zeelandă), care au jucat deja pentru România. Apoi ni s-a alăturat încă un neo-zeelandez, care a evoluat în România pentru Timișoara, Moala Viliami Tu’akalau, și doi foști internaționali U20, Marius Iștoc (Timișoara) și Radu Andi Cristian (format la Dinamo București, dar adus de la Constanța). Le doresc bun venit și baftă multă, sănătate maximă! Dacă până acum mereu eram catalogați în eșalonul doi, iată, că a sosit momentul, după 12 ani, ca Știința Petroșani să revină pe prima scenă a rugbyului, acolo unde istoria și tradiția ne obligau!

Speranța este ca toată lumea din județ și oraș sa conștientizeze unde ne aflăm și să ne susțină. Luptăm pentru Petroșani și pentru județul Hunedoara! Hai Știința!”, a declarat pentru zvj.ro, antrenorul Alexandru Lupu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii