„Revelionul Pensionarilor 2016” Petroşani / Trei zile de petrecere

„Revelionul Pensionarilor 2016” Petroşani / Trei zile de petrecere

Timp de citire: un minut
Anul acesta, aproximativ 1.000 de pensionari din municipiul Petroşani vor petrece înainte de Anul Nou, în zilele de 27, 28, 29 decembrie „Revelionul Pensionarilor 2016”.
„Sunt exact cele opt locaţii de anul trecut, mai puţin una”, ne-a declarat luni primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, cea lipsă din câte am aflat din primărie fiind sala de evenimente de la „Gerom”. „Să sperăm că atmosfera va fi ca şi în anii trecuţi una foarte frumoasă, în acest sens locaţiile fiind pregătite special, iar personalul de-acolo gata să-i întâmpine pe invitaţi”, a mai completat primarul, care a ţinut să le transmită pe această cale sărbători fericite acestei categorii de oameni.
Invitaţiile s-au ridicat şi se mai pot încă ridica de la asociaţiile de pensionari şi de la primărie, pe baza cuponului de pensie şi a cărţii de identitate, fiecare doritor plătind din buzunar suma de 35 lei. Restul banilor pe meniu, până la 80 lei, sunt alocaţi de primărie şi consiliul local de la bugetul local, cum s-a procedat şi anii anteriori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii