Primim la redacţie / Punctul de vedere al SC Cicum & Welding...

Primim la redacţie / Punctul de vedere al SC Cicum & Welding SRL

Timp de citire: 2 minute
Domnule Director, 
În conformitate cu dreptul la replică stipulat de decizia CNA nr. 114/14.10.2002 privind dreptul la replică şi rectificare şi pentru o informare corectă a cititorilor Ziarului Văii Jiului, subsemnatul Bulz Gavrilă, în calitate de administrator al societăţii Cicum & Welding SRL, sunt nevoit să fac unele precizări în ceea ce priveşte articolul semnat de dvs. şi publicat în ediţia de marţi 28.06.2016:
1. Referitor la prejudiciul şi procesul la care se face referire în articol, precizăm:
– cu cele 43 de facturi menţionate au fost achiziţionate inclusiv mijloace fixe care şi la ora actuală se află fizic pe şantierele unde ne desfăşurăm activitatea şi scriptic  înregistrate în contabilitate, precum şi materiale care în majoritate lor pot fi identificate, înglobate în  lucrările executate. Conform documentelor existente la dosar   nicio factură din cele 43 nu a fost declarată falsă. Expertizele grafologice efectuate pentru 40 de facturi emise la Petroşani au dovedit că acestea sunt emise de furnizorii specificaţi. De altfel la dosar există şi declaraţiile mai multor persoane, colaboratori şi angajaţi ai firmei care precizează clar că au ridicat materialele existente  în acele facturi. Noi ne-am supus deciziei Organelor de cercetare şi Hotărârii Instanţelor  plătind în întregime sumele solicitate, precum şi alte majorări şi penalităţi  calculate la zi; în acest sens anexăm ultimul Certificat fiscal. Întrucât în cauză există o sentinţă definitivă şi irevocabilă nu avem de făcut alte comentarii.
2. Societatea noastră de la înfiinţare până în prezent a participat la realizarea următoarelor obiective:
dreptlareplica29.06.2016-1
Contravaloarea părţilor din contractele executate de societatea noastră au o valoare totală de peste 15.000.000 lei, bani care au fost atraşi aproape în totalitate în Valea Jiului,
3. Din contractele avute în derulare în perioada 2014-2015 cu SC SADE-COMPAGNIE GENERALE DE TRAVAUX D”HYDRAULIQUE în Republica Moldova s-au încasat 673.073 USD, valută care a fost atrasă în ţară şi implicit în Valea Jiului.
4. Suma totală achitată de către SC Cicum & Welding SRL, de la înfiinţare până la data de 19.04.2016 către diversele bugete (BAS, Bugetul de stat), conform evidentelor ANAF este de 3.022.509 lei.
5. Numărul mediu de angajaţi ai firmei  în această  perioadă a fost de 15 angajaţi  care aproape fără excepţie au fost din localităţile Văii Jiului şi au realizat un venit pentru familiile lor; unitatea noastră fiind prinţe puţinele  unităţi care a acordat salarii mult peste salariul minim pe economie
6. Referitor la Recomandarea emisă de către SC Apa Serv VJ SA la care se face referire în articol, dorim să precizăm următoarele:
 Aceasta reflectă în totalitate realitatea şi este autentică. SC Cicum & Welding SRL împreună cu SC Hidroconstrucţia SĂ Bucureşti au finalizat şi pus în funcţiune Staţia de Epurare ape uzate Dănuţoni, lucrare care fusese abandonată de o mare firmă la nivel european.
7. Referitor la Tabelul cu incidentele bancare, dorim să precizăm că aşa cum multe firme din România au avut dificultăţi financiare şi au înscrise la BNR acest tip de informaţii şi noi am avut dificultăţi financiare, dar toate aceste sume au fost acoperite şi absolut toţi furnizorii au fost achitaţi la data prezentei. Conform evidentelor BNR, unitatea noastră poate utiliza aceste mijloace de plată fără nicio restricţie, singură perioadă de interdicţie a fost 17.08.2011-17.08.2012.
În virtutea principiului audiatur et altera pars, vă rugăm să publicaţi pe aceeaşi pagină pe care a fost publicat şi articolul semnat de dvs.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii