Primarul din Deva vrea  sediu nou pentru Taxe și Impozite. Noi am...

Primarul din Deva vrea  sediu nou pentru Taxe și Impozite. Noi am vrea să le plătim on-line

Timp de citire: un minut

Reprezentanţii administraţiei locale caută variante pentru mutarea într-o locaţie modernă a Direcţiei Impozite şi Taxe Locale, astfel încât contribuabilii să-şi poată plăti datoriile la bugetul local în condiţii civilizate. Spațiul folosit acum de acest serviciu al primăriei este mic, impropriu. Prin lunile februarie- martie, când se umple de pensionari, cei mai conștiincioși plătitori, nu poți nici să respiri din cauza înghesuielii. Cu toate că sediul nou este o idee bună, o idee și mai bună ar fi o platformă prin care să plătești toate dările on-line, indiferent de forma lor.

În momentul de față există posibilității plății on-line a impozitelor și taxelor locale, cu mențiunea că orice doritor care dorește să beneficieze de binecuvântările tehnologiei moderne trebuie să ceară Serviciului Public Impozite şi Taxe Locale crearea unui utilizator, iar către o bancă activarea serviciului de Internet Banking. Deci tot trebuie să facă vreo două drumuri, dintre care unul până la Taxe și Impozite, pentru a depune cererea de plătă online și formare de cont, cerere ce poate fi downloadată de pe site-ul primăriei.

De asemenea, conducerea Primăriei Deva caută variante şi pentru mutarea Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva într-un spaţiu nou, în care să poată avea acces inclusiv persoanele cu dizabilităţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii